Δελτιο Τυπου για Το νεο μας αγαπησιαρικο Hashtag #Love4YouΑπό σήμερα Κυριακή , 4 Φεβρουαρίου 2018 και για 10 ημέρες , γιορτάζουμε τον Βαλεντίνο και έτσι την εικόνα μας συμπληρώνει ένα νέο Hashtag το οποίο αντικατοπτρίζει και το κλίμα των ημερών που διανύουμε .

Αναφερόμαστε στο #Love4You

Ευχές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για αυτούς που θέλουν να στείλουν στον σύντροφό τους ένα γλυκό μήνυμα, δείχνοντάς του πως ο έρωτας είναι αυτός που γεμίζει την ζωή δίνοντάς της νόημα…


Εύχομαστε ο έρωτας αυτός για πάντα να κρατήσει.

Οι αξίες μας υποδηλώνουν τις βασικές μας πεποιθήσεις και καθορίζουν τα  χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας προάγοντας  την επίτευξη των στόχων μας.  Αυτές οι αξίες  αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε!


Σεβασμός στον άνθρωπο
γιατί αναγνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.
Προσήλωση στον Πελάτη
γιατί το κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης.


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού.  Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.
Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους  παρέχοντας τους τη σωστή καθοδήγηση για κάθε προϊόν που τους ενδιαφέρει ώστε να κάνουν μια σωστή και ενημερωμένη επιλογή.
Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις: kinfo@koukouzelis.com.gr

INSTAGRAM