Δελτιο Τυπου για να Αποθηκευσε τον αριθμο 694 888 2475


Η εταιρεία μας στηρίζεται και στηρίζει την διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους πελάτες που καθημερινά επικοινωνούν μαζί μας για καθημερινά εμπορικά και εταιρικά θέματα.

Θέλεις διαδραστικότητα ;

Αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο τον αριθμό  694 888 2475 

  • Στείλε μέσω imessage  (χωρίς χρέωση)  
  • Στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση),  
  • Στείλε μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση)  
  • Μπορείς και στο Skype (koukouzelis.market(χωρίς χρέωση)
  • Μέσω Facebook στην σελίδα της εταιρείας: https://www.facebook.com/koukouzelis.market.electric
  • Όπως πάντα και στο  τηλέφωνο 210 3457912  (με χρέωση του παρόχου).

Διερευνούμε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συνήθειες των καταναλωτών και παρακολουθούμε την ταχύτατα μεταβαλλόμενη αγορά ούτως ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε πρώτοι, άμεσα και με συνέπεια τις μεταβολές στις καταναλωτικές συνήθειες και να διευρύνουμε με τις κατάλληλες κινήσεις τα μερίδια αγοράς μας.

Περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε σε ένα από τα καταστήματα μας και να λύσουμε κάθε απορία σας για οποιαδήποτε συσκευή κι αν επιλέξετε, αφού το προσωπικό μας διαθέτει και γνώσεις και εμπειρία!

Στα καταστήματά μας θα βρείτε οποιαδήποτε νέα και πρωτοποριακή ηλεκτρική συσκευή σας ενδιαφέρει για να εκσυγχρονίσετε τον οικιακό σας εξοπλισμό.

Αν σας ενδιαφέρουν ηλεκτρικές συσκευές που διευκολύνουν τις δουλειές του σπιτιού, εξοικονομούν ενέργεια και ομορφαίνουν το περιβάλλον σας, έχουμε πολλές προτάσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες αλλά και το γούστο σας.

Η Κουκουζέλης market electric σε συνεργασία με την expert, την μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών του κόσμου, είναι στην ευχάριστη θέση και σας υποδέχεται στην έδρα του καταστήματός της, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 28η στον Ταύρο, στην Αθήνα, ακόμα και στον Πειραιά Ελευθερίου Βενιζέλου 55 & Κουντουργιώτου ή στην Νάουσα της Πάρου και είναι πρόθυμοι να σας ξεναγήσουν σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ηλεκτρικών ειδών της πόλης και να λύσουν κάθε απορία σας για οποιαδήποτε συσκευή κι αν επιλέξετε, αφού το προσωπικό των καταστήματων της διαθέτει και γνώσεις και εμπειρία.Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις  για το Δελτίο τύπου : kinfo@koukouzelis.com.grΜπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


INSTAGRAM