Δελτιο Τυπου για Προγνωσεις καιρου


Από σήμερα Τετάρτη , 7 Φεβρουαρίου 2018, μπορείτε να ενημερώνεστε σε όλες τις ιστοσελιδες μας (εκτός του e-shop) με τις εγκυρότερες προγνώσεις καιρού για την Ελλάδα και τον κόσμο, με συνεχείς ανανεώσεις, Αlert για επικινδυνα φαινόμενα, προγνώσεις θερμοκρασιών, υετού, και γραφικές απεικονίσεις του καιρού όπως και πρόγνωση καιρου σε Βίντεο ακόμα και δυνατότητα επιλογής της πόλης που σας ενδιαφέρει.

Δες εδω : https://koukouzelis-ltd.blogspot.gr/p/blog-page_96.html 
 


Χρησιμοποιούμε το Widget της AccuWeather γιατι συμφωνα με την εταιρεία "Το όνομα AccuWeather δεν επιλέχθηκε απλα. Καθώς αναπτύξαμε την ικανότητα να παράγουμε τις πιο ακριβείς καιρικές προβλέψεις, αναπτύξαμε επίσης ένα εμπορικό σήμα όπου το ίδιο το όνομα "AccuWeather" επικοινωνεί με το πιο σημαντικό προϊόν μας: ακριβής καιρός."


Οι αξίες μας υποδηλώνουν τις βασικές μας πεποιθήσεις και καθορίζουν τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας προάγοντας την επίτευξη των στόχων μας. Αυτές οι αξίες αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε!Σεβασμός στον άνθρωπο
γιατί αναγνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.
Προσήλωση στον Πελάτη
γιατί το κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης.


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.
 

Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους παρέχοντας τους τη σωστή καθοδήγηση για κάθε προϊόν που τους ενδιαφέρει ώστε να κάνουν μια σωστή και ενημερωμένη επιλογή.
 

Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις: kinfo@koukouzelis.com.gr

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

INSTAGRAM