Δελτιο Τυπου για τη ΝΕΑ μας εφαρμογή - KOUKOUZELIS App


«KOUKOUZELIS App» Η νέα μας εφαρμογή είναι πλέον εδώ. Μπορείτε να την κατεβάστε δωρεάν στο κινητό ή το tablet σας. Σε αυτήν θα βρείτε, εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες, απολαύστε το στην ANDROID συσκευή σας , ανακαλύψτε όλες τις δωρεάν σε περιεχόμενο, υπηρεσίες μας όπως συνταγές μαγειρικής - online δωρεάν παιχνίδια, παραγγείλετε από το E-Shop μας , βρείτε μας στα social media , διαβάστε όλες τις δημοσιεύσεις μας , εργαστείτε σε εμάς με αγγελίες για προσφοράς εργασίας , διαβάστε τα Δελτία Τύπου, μάθε πρώτα εσύ τα νέα μας! και Λάβετε πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στα φυσικά μας καταστήματα.


Όλα αυτά γρήγορα και εύκολα στο "χέρι σας" με το «KOUKOUZELIS App»

  • Μπορείτε να την κατεβάσετε πληκτρολογώντας στον browser της συσκευής σας την ηλεκτρονική διεύθυνση :



(Αυτός ο σύνδεσμος θα λειτουργεί μόνο από κινητές συσκευές, όχι από υπολογιστές.)

  • Χρησιμοποιώντας το διαβάζοντας το qrcode με την συσκευή σας

(Απαιτείται qrcode reader)


Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πρέπει να αποδεχτείτε την "Λήψη από άγνωστες πηγές" επιλογή της συσκευής σας με Android λειτουργικό, έτσι θα λάβετε στην συσκευή σας το αρχείο  (DUITPK.apk) το οποίο το κατεβάζετε από τους servers της Mobincube και κατόπιν να κάνετε εγκατάσταση του αρχείου που λογικά θα βρίσκετε στην λίστα "Λήψεις" της συσκευής σας.

Αφού εγκατασταθεί το αρχείο θα ζητηθεί να δώσετε πρόσβαση στο να καλεί τηλέφωνο η εφαρμογή (αφορά επιλογή που μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής) ακόμα θα ζητηθεί να δώσετε πρόσβαση στο να γίνετε αίτημα για την τοποθεσία σας (αφορά υπηρεσία στο να βρίσκετε τα φυσικά καταστήματά μας στο χάρτη)


 

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με την υπηρεσία Mobincube - App Generator και περιέχει διαφημίσεις οι οποίες εμφανίζονται για λογαριασμό και όφελος της Mobincube . ΈΧΕΤΕ πάντα την επιλογή στο να τις κλείσετε πατώντας το (Χ) ή (No Thanks) η όποια επιλογή σας δίνει η εκάστοτε διαφήμιση που αναρτάτε από την Mobincube ή συνεργάτη αυτής. 

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι η εταιρεία μας ΔΕΝ ΦΈΡΕΙ καμιά ευθύνη για το περιεχόμενο και την ζημία που πιθανόν να προκληθεί στην συσκευή σας από την χρήση της εφαρμογής, γιατί απλά εμείς την χρησιμοποιούμε για την προβολή μας , δεν κατασκευάσαμε λογισμικό, φιλοξενούμαστε από την Mobincube, η ευθύνη ανήκει εξολοκλήρου στην Mobincube. 

Εάν έχετε ή σας δημιουργηθεί οποιαδήποτε ενδοιασμός παρακαλώ ΜΗΝ κατεβάσετε την εφαρμογή «KOUKOUZELIS App»

http://mobincube.mobi/DUITPK

(Αυτός ο σύνδεσμος θα λειτουργεί μόνο από κινητές συσκευές, όχι από υπολογιστές.)

  
Οι αξίες μας υποδηλώνουν τις βασικές μας πεποιθήσεις και καθορίζουν τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας προάγοντας την επίτευξη των στόχων μας. Αυτές οι αξίες αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε!


Σεβασμός στον άνθρωπο

γιατί αναγνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.

Προσήλωση στον Πελάτη

γιατί το κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης.


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.
Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους παρέχοντας τους τη σωστή καθοδήγηση για κάθε προϊόν που τους ενδιαφέρει ώστε να κάνουν μια σωστή και ενημερωμένη επιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις: kinfo@koukouzelis.com.gr




Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !






INSTAGRAM