Δελτιο Τυπου για COMODO SSL πιστοποιητικό στο E-Shop μας


Επιλέξαμε το Comodo SSL και προσθέτουμε τη σφραγίδα εμπιστοσύνης της μεγαλύτερη Εκδότριας Αρχής στον κόσμο στο e-shop μας, έτσι καλύπτεστε από έναν από τους ηγέτες στην ασφάλεια διαδικτύου και εξασφαλίζετε αμέσως και πάντα, αξιοπιστία από την KOUKOUZELIS market electric.


Πιστοποιητικό SSL
Ένα SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιητικό επικυρώνει την αυθεντικότητα του e-shop μας και κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που οι online επισκέπτες μας στέλνουν και λαμβάνουν από αυτό.

Κάθε φορά που ένας χρήστης μας παρέχει εμπιστευτικές πληροφορίες (κωδικοί, αριθμοί πιστωτικών καρτών κτλ), δημιουργείται μια ασφαλής σύνδεση με τον browser του χρήστη διασφαλίζοντας ότι κανένας τρίτος δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτές.

 
 
 
Χρησιμοποιούμε SSL πιστοποιητικό, προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας και διασφαλίζουμε τις online συναλλαγές . Δημιουργούμε, έτσι, έναν αξιόπιστο χώρο όπου οι πελάτες μας αισθάνονται ασφαλείς.



COMODO CA Limited
Η μεγαλύτερη Εκδότρια Αρχή στον κόσμο

Χαρακτηριστικά ασφαλούς ιστοσελίδας
  • Το πράσινο χρώμα στην μπάρα διευθύνσεων του browser, υποδηλώνει την χρήση Extended Validated πιστοποιητικού.
  • Το URL μιας ασφαλούς ιστοσελίδας ξεκινάει με https αντί για http. Το "s" αντιστοιχεί στη λέξη secure.
  • Το λουκέτο είναι το διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο που εμφανίζεται στην μπάρα διεύθυνσης του browser όταν η τοποθεσία είναι ασφαλής.

https://koukouzelis.com.gr/



Οι αξίες μας υποδηλώνουν τις βασικές μας πεποιθήσεις και καθορίζουν τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας προάγοντας την επίτευξη των στόχων μας. Αυτές οι αξίες αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε!


Σεβασμός στον άνθρωπο

γιατί αναγνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.

Προσήλωση στον Πελάτη

γιατί το κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης.


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.
Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους παρέχοντας τους τη σωστή καθοδήγηση για κάθε προϊόν που τους ενδιαφέρει ώστε να κάνουν μια σωστή και ενημερωμένη επιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις: kinfo@koukouzelis.com.gr




Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !






INSTAGRAM