Αποτελεσματα των εκλογων


Από σήμερα Δευτέρα , 27/5/2018, μπορείτε να ενημερώνεστε στις ιστοσελίδες ( Cook-Kouk  - Koukouzelis Blog - Game-Kouk ) μας (εκτός του e-shop) με τα αποτελέσματα των εκλογών.


Οι Ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 ή εναλλακτικά (ελληνικές) Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του 2019 θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 και οι επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019. Η θητεία των εκλεγμένων μελών θα είναι από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι την 31η Αυγούστου 2023.

Οι ψηφοφόροι θα εκλέξουν τους τοπικούς άρχοντες της Ελλάδας. Η Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση περιλαμβάνει 13 περιφέρειες και 332 δήμους.
Οι αξίες μας υποδηλώνουν τις βασικές μας πεποιθήσεις και καθορίζουν τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας προάγοντας την επίτευξη των στόχων μας. Αυτές οι αξίες αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε!


Σεβασμός στον άνθρωπο
γιατί αναγνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.


Προσήλωση στον Πελάτη
γιατί το κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης.


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.


Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους παρέχοντας τους τη σωστή καθοδήγηση για κάθε προϊόν που τους ενδιαφέρει ώστε να κάνουν μια σωστή και ενημερωμένη επιλογή.


Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις: kinfo@koukouzelis.com.gr


Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !INSTAGRAM