Δελτιο Τυπου για την υπηρεσια μας KOUKOU-me

https://koukou-me.blogspot.com/2019/01/us.html
Με το KOUKOU-me  έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίζεις την εφαρμογή ώστε να σου αποστέλλει αυτόματα υπενθυμίσεις για σημαντικά γεγονότα σε εσένα, και όχι μόνο, (κατόπιν συνεννόησης )  μπορείς να ρυθμίζεις υπενθυμίσεις  και για τους γνωστούς, φίλους ή πελάτες σου .  

Μπορείς να λαμβάνεις  email  ,  μήνυμα στο κινητό σου ή ακόμα και  φωνητικές υπενθυμίσεις τις ημερομηνίες που εσύ διαλέγεις και για όποιο θέμα θέλεις

Με το KOUKOU-me  μπορείς  να δημιουργήσεις  μέχρι 100 αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις που μπορούν να σου αποσταλούν αυτόματα με EMAIL / SMS / VOICE επιλέγοντας απλά ένα πλάνο που ταιριάζει σε σένα, διάλεξε το   FREE το  PREMIUM ή το GOLD , ώστε να απαλλαγείς  από το άγχος που τυχών σου δημιουργούν οι υποχρεώσεις. 

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα μέσα από το περιβάλλον του KOUKOU-me.

Οι Ειδοποιήσεις μας, KOUKOU, είναι ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φυσικά... όχι μόνο, για ότι θα θέλατε να σας υπενθυμίσουμε.  ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ για να μην το ξεχάσετε! 

  • Μήπως ξεχνάς τον αναπτήρα σου συχνά; Γιατί… ανάβεις φωτιές; Μήπως θα πρέπει να κάνεις ένα KOUKOU ;





Η ομάδα μας στην KOUKOUZELIS διερευνάει τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συνήθειες σας και παρακολουθεί την ταχύτατα μεταβαλλόμενη αγορά ούτως ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε πρώτοι, άμεσα και με συνέπεια τις μεταβολές στις καταναλωτικές σας συνήθειες και να διευρύνουμε με τις κατάλληλες κινήσεις  τα μερίδια αγοράς μας.

Ο μοναδικός συνδυασμός καλής ποιότητας και σωστής τιμής, η ευγενική εξυπηρέτηση του πελάτη, πριν και μετά την πώληση, κατατάσσουν την KOUKOUZELIS market electric στις πρώτες θέσεις επιλογής του καταναλωτικού κοινού.

Η Κουκουζέλης market electric σε συνεργασία με την expert, την μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών του κόσμου, είναι στην ευχάριστη θέση και σας υποδέχεται στην έδρα του καταστήματός της, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 28η στον Ταύρο, στην Αθήνα , ακόμα και στον Πειραιά Ελευθερίου Βενιζέλου 55 & Κουντουριώτη ή στην Νάουσα της Πάρου και είναι πρόθυμοι να σας ξεναγήσουν σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ηλεκτρικών ειδών της πόλης και να λύσουν κάθε απορία σας για οποιαδήποτε συσκευή κι αν επιλέξετε, αφού το προσωπικό των καταστημάτων της διαθέτει και γνώσεις και εμπειρία. 

Βρείτε ένα πλάνο που δουλεύει για εσάς και την ομάδα σας. ο πίνακας προϊόντων προσφέρει επίπεδα τιμολόγησης για κάθε τύπο , FREE / PREMIUM / GOLD

Διάλεξε ένα σχέδιο που να ταιριάζει στις ανάγκες σου, με μια ματιά!
        https://koukou-me.blogspot.com/p/blog-page_59.html  https://koukou-me.blogspot.com/p/koukou-me-premium.html  https://koukou-me.blogspot.com/p/koukou-me-gold.html



Επιλέξτε το δημοφιλές πλάνο μας FREE μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε 100 φορές στις ημερομηνίες και τις ώρες που εσείς επιθυμείτε, φυσικά για ότι θέλετε, προσωποποιημένα στο Email σας!  ΔΩΡΕΑΝ

Επιλέξτε το δημοφιλές πλάνο μας PREMIUM για να μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε 100 φορές στις ημερομηνίες και τις ώρες που εσείς επιθυμείτε, φυσικά για ότι θέλετε, προσωποποιημένα στο Email η με αποστολή SMS* στο κινητό σας τηλέφωνο!   *(αφορά αριθμούς κινητών εν Ελλάδι)

Επιλέξτε το δημοφιλές πλάνο μας GOLD για να μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε 100 φορές στις ημερομηνίες και τις ώρες που εσείς επιθυμείτε, φυσικά για ότι θέλετε, προσωποποιημένα στο Email η με αποστολή SMS* στο κινητό σας τηλέφωνο ή αν επιθυμείτε και ένας από την ομάδα μας να σας καλεί την ημερομηνία που θέλετε να σας το πει, με VOICE** !   *(αφορά αριθμούς κινητών εν Ελλάδι)  **(αφορά αριθμούς κινητών ή σταθερών εν Ελλάδι)






INSTAGRAM