Το 2018 η Black Friday «ΗΡΘΕ» πολύ BLACK





Η πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου είναι και πάλι εδώ!  Είναι το #SeTimesPouTheleis Black Friday 2018! 






Εάν σκέφτεστε να κάνετε ψώνια και έχετε έναν προϋπολογισμό, αυτά είναι καλά νέα για εσάς, καθώς σας προσφέρουμε μεγάλες εκπτώσεις, σε πολλά προϊόντα.

Από τις 18 Νοεμβρίου έως και τις 25 Νοεμβρίου, υπάρχει μόνο μια Παρασκευή αλλά υπάρχουν και δύο Κυριακές και μία Δευτέρα και μία Τρίτη και μια Τετάρτη και μια Πέμπτη και ένα Σάββατο είναι όλες αυτές οι μέρες πολύ ... BLACK , κατάμαυρες, κατράμι...  μόνο για εσάς.


Black Friday στην KOUKOUZELIS market electric. Ήρθαν απίστευτες BLACK Προσφορές σε πολλές από τις κατηγορίες μας. Κάθε Μέρα από Κυριακή 18 Νοέμβρη έως και Κυριακή 25 Νοέμβρη και με Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150 €





  • Μπορείς, όμως έτσι απλά να γραφτείς στο Newsletter μας για να στις στείλουμε εμείς!  Κανε το παρακάτω.



Sneak Peeks... σε VIDEO 








Τι είναι τέλος πάντων η Black Friday;
Η Black Friday είναι η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου και είναι η μέρα που τα περισσότερα καταστήματα βγάζουν τρελές προσφορές

Από πού μας ήρθε αυτό;

Η παράδοση της Black Friday έρχεται από τις ΗΠΑ! Μετά την ημέρα των Ευχαριστιών - Thanksgiving Day - που είναι κάθε 4η Πέμπτη του Νοεμβρίου, έρχεται η “Μαύρη Παρασκευή” που σηματοδοτεί την έναρξη της εμπορικής Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Τα καταστήματα εγκαινιάζουν την Χριστουγεννιάτικη περίοδο με απίστευτες προσφορές και οι καταναλωτές επωφελούνται για να κάνουν τα ψώνια τους για τα Χριστούγεννα.

Πότε είναι η Black Friday 2018 στην Ελλάδα;

Φέτος η Μαύρη Παρασκευή είναι στις 23 Νοεμβρίου 2018 και έρχεται για 3η χρονιά στην Ελλάδα. Εκμεταλλεύσου κι εσύ τις προσφορές από 1700 καταστήματα στην Ελλάδα και μπες τώρα στο https://koukouzelis.com.gr/prices-drop για να βρεις τα καλύτερα BLACK deals!

 

https://koukouzelis.com.gr/
Οι αξίες μας υποδηλώνουν τις βασικές μας πεποιθήσεις και καθορίζουν τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας προάγοντας την επίτευξη των στόχων μας. Αυτές οι αξίες αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε! 



Σεβασμός στον άνθρωπο
γιατί αναγνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.

Προσήλωση στον Πελάτη
γιατί το κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης. 

Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.
Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους παρέχοντας τους τη σωστή καθοδήγηση για κάθε προϊόν που τους ενδιαφέρει ώστε να κάνουν μια σωστή και ενημερωμένη επιλογή.

 
Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις: kinfo@koukouzelis.com.gr






Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:





INSTAGRAM