ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ TOSHIBA


Στα πλαίσια της εύρυθμης συνεργασίας μας και της απαίτησης σας για την προμήθεια μίας κλιματιστικής μονάδας όπου μπορεί να προσδώσει αποδοτική θέρμανση κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ακολουθεί Προιοντικός Κατάλογος των κλιματιστικών της TOSHIBA. 

Απο σήμερα ΟΛΑ τα μηχανήματα τοίχου της Toshiba (1:1) ανεξαρτήτως μοντέλου, τα ακολουθεί η Νέα ΕΠΤΑΕΤΗΣ ( 7 )  Εγγύηση για όλα τα μέρη του συστήματος ! (Εσωτερική & Εξωτερική Μονάδα)



“Η δέσμευση μας για απόδοση παγκοσμίου επιπέδου, ευέλικτη δυνατότητα επέκτασης και κορυφαία ποιότητα μας οδηγεί να σχεδιάζουμε τεχνολογίες αιχμής για να βρούμε τις πιο πρωτοποριακές λύσεις για τον δικό μας κόσμο.”
 
https://koukouzelis.com.gr/308-inverter-klimatistika#/-toshiba


“Η Toshiba Air Conditioning αποτελεί τον καινοτόμο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων κλιματισμού με αξιοπιστία παγκόσμιας εμβέλειας .” 


Προιοντικός Κατάλογος των κλιματιστικών της TOSHIBA





H Toshiba Air Conditioning, από το 1953 παρουσιάζει Πρώτη στον Κόσμο Καινοτομίες



Οι αξίες μας υποδηλώνουν τις βασικές μας πεποιθήσεις και καθορίζουν τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας προάγοντας την επίτευξη των στόχων μας. Αυτές οι αξίες αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε!

Σεβασμός στον άνθρωπο
γιατί αναγνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.

Προσήλωση στον Πελάτη
γιατί το κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης.

Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.

Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους παρέχοντας τους τη σωστή καθοδήγηση για κάθε προϊόν που τους ενδιαφέρει ώστε να κάνουν μια σωστή και ενημερωμένη επιλογή.


Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις: kinfo@koukouzelis.com.gr




Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !






INSTAGRAM