Δελτιο Τυπου για την Ανανεωση του ιστολογιου με τις συνταγες

https://cook-kouk.blogspot.gr/


Από σήμερα Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2018 , την εικόνα μας συμπληρώνει ένα νέο ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ σε μορφή, ιστολόγιο το οποίο ειναι διαδραστικό και περιέχει όλες τις πληροφορίες που ζητάτε και που απο τώρα τις βρίσκετε παρα πολυ ευκολά σε ένα πανεμορφο περιβάλον για το χρήστη.

Ανακατευθήνσεις σε όλα τα ιστολόγια , e-shop, webpages της εταιρείας μας και πολλά άλλα ακόμα!

Καλώς ήρθατε στην "γεύση" μας!


Το Cook-Kouk by Koukouzelis market ανανεώθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!


Δείτε το ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ιστολόγιο μας εδω :  http://cook-kouk.blogspot.gr/Διαβάστε τις 10 πιο πρόσφατες συνταγές μας : 


Διερευνούμε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συνήθειες των καταναλωτών και παρακολουθούμε την ταχύτατα μεταβαλλόμενη αγορά ούτως ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε πρώτοι, άμεσα και με συνέπεια τις μεταβολές στις καταναλωτικές συνήθειες και να διευρύνουμε με τις κατάλληλες κινήσεις τα μερίδια αγοράς μας.
Περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε σε ένα από τα καταστήματα μας και να λύσουμε κάθε απορία σας για οποιαδήποτε συσκευή κι αν επιλέξετε, αφού το προσωπικό μας διαθέτει και γνώσεις και εμπειρία!

Στα καταστήματά μας θα βρείτε οποιαδήποτε νέα και πρωτοποριακή ηλεκτρική συσκευή σας ενδιαφέρει για να εκσυγχρονίσετε τον οικιακό σας εξοπλισμό. 

Αν σας ενδιαφέρουν ηλεκτρικές συσκευές που διευκολύνουν τις δουλειές του σπιτιού, εξοικονομούν ενέργεια και ομορφαίνουν το περιβάλλον σας, έχουμε πολλές προτάσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες αλλά και το γούστο σας.
Η Κουκουζέλης market electric σε συνεργασία με την expert, την μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών του κόσμου, είναι στην ευχάριστη θέση και σας υποδέχεται στην έδρα του καταστήματός της, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 28η στον Ταύρο, στην Αθήνα, ακόμα και στον Πειραιά Ελευθερίου Βενιζέλου 55 & Κουντουργιώτου ή στην Νάουσα της Πάρου και είναι πρόθυμοι να σας ξεναγήσουν σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ηλεκτρικών ειδών της πόλης και να λύσουν κάθε απορία σας για οποιαδήποτε συσκευή κι αν επιλέξετε, αφού το προσωπικό των καταστήματων της διαθέτει και γνώσεις και εμπειρία. Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις  για το Cook-Kouk by Koukouzelis market : kinfo@koukouzelis.com.gr
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


INSTAGRAM