Δελτιο Τυπου για Το νεο μας εορταστικο Hashtag #MustBeSantaΑπό σήμερα Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 και για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, την εικόνα μας συμπληρώνει ένα νέο Hashtag το οποίο αντικατοπτρίζει και το κλίμα των ημερών που διανύουμε .

Αναφερόμαστε στο #MustBeSanta

Οι άγιες μέρες που έρχονται ας φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας και ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα. Ας υπάρχει υγεία και ας επανέλθει το χαμένο χαμόγελο στα χείλη όλων…


Ας κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα που γεννήθηκε μαζί Tου.
Οι αξίες μας υποδηλώνουν τις βασικές μας πεποιθήσεις και καθορίζουν τα  χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας προάγοντας  την επίτευξη των στόχων μας.  Αυτές οι αξίες  αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και τι επιδιώκουμε!


Σεβασμός στον άνθρωπο
γιατί αναγνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.
Προσήλωση στον Πελάτη
γιατί το κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης.


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού.  Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.
Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους  παρέχοντας τους τη σωστή καθοδήγηση για κάθε προϊόν που τους ενδιαφέρει ώστε να κάνουν μια σωστή και ενημερωμένη επιλογή.
Περισσότερες πληροφορίες - ερωτήσεις: kinfo@koukouzelis.com.gr 

INSTAGRAM